Több tízmilliót ér Berki Krisztián kocsija, amibe belementek

Berki Krisztián, Berki,
Vágólapra másolva!
Ugyan csak hátul tört össze, a javítás így is elvihet kétmillió forintot.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, karambolozott az Édes élet, az Ázsia Expressz volt szereplője, a Fem3 Café műsorvezetője, Berki Krisztián. Mint kiderült, nem egy hétköznapi kocsit hajtott.

Találtunk 2012-es és 2013-as Bentley-t, amit használtan 42 millióért árulnak itthon, de van 2014-es, azaz négyéves darab is, ami már futott 58 ezer kilométert, mégis 50 milliért vihető csak el. Ugyanott eladó egy 2016-os Bentley Mulsanne 120 millió forintért, igaz, ez csak 3500 kilométert ment, azaz szinte új.

Itt egy másik kocsiban ül Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

„Láthatóan nem hatotta meg a dolog, miután a szakember elvitte a Bentley-t, egyszer csak megjelent a dzsipje, amelybe beleült a párjával, és mentek tovább a dolgukra” – mesélte a szemtanú a Blikknek. A lap szerint az autó ára több tízmillió.

Akár a kétmillió forintot is elérheti a javítás végösszege, a kártól függően. „Az elektronika feltehetőleg a tolatóradar sérülése miatt blokkolhatott, ha cserélni kell, az egy kisebb vagyon. Arról nem is beszélve, hogy Bentley-t legközelebb Bécsben szervizelnek, így eleve közel 300 ezer forint az oda-visszaút trélerrel. Ráadásul egy ilyen autónál nem kalapálgatják a sérült karosszériaelemeket, a csere szintén több százezres összeg lehet” – árulta el egy autókereskedő a lapnak.

Az előzményeket itt találja.