A Gyilkos elmék közül kommandósok közé csöppent

S.W.A.T. - SEASON 1 episodic unit season 1 S.W.A.T. - SEASON 1- EPISODE 101 -“Cuchillo”
S.W.A.T. - SEASON 1- EPISODE 101 -“Cuchillo”
Vágólapra másolva!
Március 7-én este országos TV premierként indul itthon a SWAT - Különleges egység. A kommandósokat Daniel Hondo Harrelson vezeti, akit a Gyilkos elmékből már jól ismert Shemar Moore alakít.
Vágólapra másolva!

Moore egy interjúban mesélt a sorozatról, arról, hogy a készítők és a tévétársaság miatt döntött úgy, hogy beszáll. „A CBS az elmúlt 24 évből 21-ben olyan volt nekem, akár az otthonom. (...) Amikor elhagytam a Gyilkos elméket, nem tudtam, hogy merre tovább, mi következik. De hittem magamban és vágytam a fejlődésre. Nem tudtam, hogy a SWAT - Különleges egység jönni fog. Egy munkanélküli színész voltam, aki próbálta kitalálni, hogy hogyan tovább. De édesanyám adott nekem egy képeslapot, amin az állt, hogy ugorj, és a háló meg fog jelenni alattad” – emlékezett.

Forrás: 2017 CBS Broadcasting, Inc.

„Egy vakációra mentem Sydney-be, Ausztráliába. Jól éreztem magam, pihentem. Aztán hirtelen kaptam ezt a csodálatos levelet Shawn Ryantől, amiben az állt, hogy látnak bennem valamit. Majd ezt követően Glen Gellertől jött levél, hogy van egy projektjük” – mesélte.

„Elég változatos csapat a miénk. Aaron például Kansasből jött, de van köztünk fekete, fehér, latin, én pedig két rasszból is származom. De ugyanígy van köztünk ázsiai származású is, David Lim” – mesélte.

Forrás: CBS Broadcasting, Inc.

„Mindannyian egyéniségek vagyunk, és mindannyian sokra vagyunk képesek. Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy egy ennyire jó műsornak lehetek a részese, amiről őszintén gondolom, hogy meglepetést fog okozni. Talán nem mindenki fog egyetérteni az üzenetek tartalmával, amiket közvetítünk, de szerintem mindenképpen el fognak gondolkodtatni. Talán vitát is indítanak majd, beszélgetések kerekednek majd ki belőle” – magyarázta Moore az amerikai kerekasztal-interjúban.

Forrás: CBS Broadcasting, Inc.

A színész szerint a CBS és az egész televíziózás egyre izgalmasabb lesz, mert egyre több a diverzitás, és nemcsak az arcokban, akiket a képernyőn látunk, hanem a történetek tartalmában is, amiket elmesélnek. „Ez egyike az ilyen műsoroknak. Nem egy kiszámítható sorozat. Megígérem neked, hogyha megnézed a pilotot és adsz még nekünk két-három epizódot, azt fogod mondani, hogy király!” - lelkesedett.

A sorozatot itthon az AXN adja.

Szavazzon!

Melyik (1997 előtti) rajzfilmsorozat volt a kedvence? Ötöt is megjelölhet!