Távolodik a Walking Deadtől egyik főszereplője

Max Mara Celebrates Zoey Deutch - The 2017 Women In Film Max Mara Face Of The Future GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - JUNE 12: Actor Lauren Cohan, wearing Max Mara, at Max Mara Celebrates Zoey Deutch - The 2017 Women In Film Max Mara Face of the Future at Chateau Marmont on June 12, 2017 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images for Max Mara/AFP
Vágólapra másolva!
Lauren Cohan az egyik legkapósabb színésznő ebben a tévés pilotszezonban.
Vágólapra másolva!

Lehet, hogy ősztől már nem lesz Maggie a világszerte ismert zombisorozatban, ugyanis továbbra sem tudott megegyezni az AMC-vel a gázsijáról. A második évad óta szereplő Cohan és ügynöke legalább egy hónapja tárgyal a fizetéséről (szerződése a most futó évad végén lejár).

A lap úgy tudja, hogy nem Andrew Lincoln és Norman Reedus fizetését követeli a színésznő, de így sem tudott megegyezni a szerinte méltatlan emelést kínáló csatornával.

Lauren Cohan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az egyik pilot, amiben a csinos Lauren felbukkan, a Whiskey Cavalier, ebben Scott Foley (Botrány, Grace klinika, Született szinglik, True Blood, Felicity, Dokik) is látható. Műfaját tekintve dramedy, azaz vidám pillanatokat is tartogató dráma, amelyben egy FBI-os férfi ügynök összeáll egy CIA-s kemény csajjal, és néha megmentik hol egymás életét, hol a világot.