Megvan a második bűbájos boszorka is

Women Making History Awards Honoring Kerry Washington, Instagram COO Marne Levine, & SpaceX President & COO Gwynne Shotwell GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
BEVERLY HILLS, CA - SEPTEMBER 16: Sarah Jeffery at the Women Making History Awards at The Beverly Hilton Hotel on September 16, 2017 in Beverly Hills, California. John Sciulli/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul a Bűbájos boszorkák új változata, Sarah Jeffery is benne lesz az egyik boszorkaként.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, Melonie Diaz lesz az egyik főszereplő az eredetileg 1998 és 2002 között futott Bűbájos boszorkák új változatában, most csatlakozott hozzá Sarah Jeffery is.

A színésznő fogja játszani a három lánytestvér közül a legfiatalabbat, a tizennyolc éves Madisont, aki még csak most tapasztalja különleges képességét, a gondolatolvasást, ezáltal próbálja jobban megérteni a halandókat.

Sarah Jeffery tavaly szeptemberben Forrás: AFP/2017 Getty Images/John Sciulli

Jeffery-t 2015-ben mi is listáztuk a legígéretesebb tévés újoncok között, a Wayward Pines-ban fogott meg minket. Azóta játszott a Disney Utódok című tévéfilmjében is, a Piszkos zsaruk-ban pedig Jennifer Lopez karakterének a lányát alakította.