Folyamatos rettegésben él a Trónok harca sztárja

Maisie Williams a Trónok harcában, Arya Stark
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams azt mondja, már tudja, hogyan fog véget érni a sorozat, fél is, hogy elkotyogja.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca egyik legkedveltebb színésznője, az Aryát alakító Maisie Williams Jimmy Kimmel show-jában beszélt arról, hogy ismeri a széria végét, és azóta folyamatos rettegésben él, hogy esetleg idő előtt elárul valamit.

Maisie Williams a Trónok harcában Forrás: HBO

A showmannek is félve mesélt arról, hogy még egy csomó anyagot le kell forgatniuk a befejezésig, Kimmel pedig rákérdezett, hogy honnan tudja a történet végét, hisz az HBO úgy kommunikálta, hogy több változatot is kiadnak a forgatókönyvből, alternatív befejezéseket is felvesznek majd.

Williams szerint erre azonban nem lenne elég a költségvetés, biztos benne, hogy amit ő olvasott, az lesz a sorozat vége. A kollégáin kívül egyébként az édesanyjával is megosztotta a forgatókönyvet, amire valószínűleg nem lett volna joga a szerződése szerint – vagyis lehet, hogy máris többet elkotyogott, mint amennyit szeretett volna. Nézze meg a teljes beszélgetést: