Nem titok többé, hogy ki Berki Krisztián új párja

Kiderült miből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián hét éve egy szépségversenyen találkozott először új kedvesével, Katona Renáta már akkor megdobogtatta a szívét - a fiatal nő most először mesélt ismert párjáról, és a kapcsolatról.
Vágólapra másolva!

"Szerettük volna megtartani az intimiást, a magánéletünket magunknak, de ez nem sikerült, mivel bárhova mentünk, mindenki fényképet meg aláírást kért tőle. Nagyon szeretik a gyerekek, ezt észrevettem" - mesélte a FEM3-on.

Korábban indult szépségversenyen, többször megfordult a képernyőn, így biztos volt benne, hogy sokáig nem tudják titkolni kapcsolatukat. 2011-ben próbálkozott nála először Berki, de akkor nemet mondott neki, most újra előkerült, és összejöttek.

"Nagyon romantikus típus. Valentin-nap reggel láttam rajta, hogy nagyon készül, és nagyon izgatott volt. Visszajött egy szál rózsával, hogy nagyon boldog Valentin-napot kívánjon nekem, és legyen szép napom, majd ők elmentek Natival az oviba, és nem sokkal később én is elindultam az üzletbe. Az autónál láttam, hogy az anyósülést elfoglalja egy hatalmas csomag, mikor kinyitottam, 80 szál vörös rózsa várt" - mesélt egy sztorit párjáról.

Úgy látja, Berki egész más, mint a tévében mutatja, erről is mesélt.