Stohl Luca szülei válásáról mesélt

Stohl Luca interjú. TV2, 2017.12.08 Fotó: Csudai Sándor
Stohl Luca interjú. TV2, 2017.12.08 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Stohl András lánya szülei válásáról beszélt: tízéves lehetett, mikor édesanyja úgy döntött, beadja a válókeresetet, mert nem bírja tovább tolerálni férje dolgait.
Vágólapra másolva!

A FEM3Cafe műsorvezetője körülbelül tízéves volt, amikor édesanyja úgy döntött, beadja a válókeresetet. Stohl Luca Várkonyi Andrea ma esti műsorának felvételén mesélt a válásról - írja a Bors.

"Én, bár még nem voltam ilyen helyzetben, és nem is leszek, mert egy csodálatos férfival élek együtt, de nem tudom azt elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki. Közben meg tudom, hogy ő annyira olyan típusú ember, akinek csak a család létezik, csak mi, csak a férje, hogy mindenkinek jó legyen, inkább neki legyen rossz, mint nekünk. De én ezt nem tudnám elviselni" - mesélte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nekem egy percig sem volt rossz élmény. Mindkét szülőm jó fej. Apa is csodálatos pasi, szerető apuka, csak megvannak a maga hóbortjai, amikkel ő él, és anyunak tizenhárom év után betelt a pohár. Anyukám mondta azt, hogy ebből elég" - részletezte, és arról is beszélt, hogy testvérével nem élték meg rosszul ezt az időszakot.

Nem éreztem a hiányát, mert egyébként is harminc napon harminckét előadása volt. Rugalmas volt ez nálunk" - tette hozzá.