Kállay-Saunders András elárulta, miért nincs ott idén A Dalban

Kállay-Saunders András - Dal döntő 2016 február 27-én Kállay-Saunders András - Dal döntő 2016 február 27-én
Kállay-Saunders András - Dal döntő 2016 február 27-én
Vágólapra másolva!
Sokan hiányolják A Dal 2018 mezőnyéből Kállay-Saunders Andrást, aki idén csak a tévéből követi az eseményeket. 
Vágólapra másolva!

Kállay-Saunders András többször szerepelt már szép eredménnyel A Dalban, 2018-ban azonban nem láthatják a versenyben a nézők. Párja, Tolvai Reni bejutott a legjobb 30 közé, és hamarosan színpadra is áll, ő azonban kihagytja a versenyt ebben az évben.

"Sok üzenetet kaptam most tőletek, hogy miért nem indultam, és hiányoltok. Tök jó érzés, kedvesek vagytok. Hát azért nem jelentkeztem, mert nem leszek itthon pár hétre februárban, és most nagyon ráálltam, hogy sikerüljön a karrierem kint. Furcsa érzés nézni, és nem a színpadon állni, sok szép emlék visszajött" - írta közösségi oldalán.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az énekes korábban arról mesélt, hogy járt Los Angelesben, tárgyalt két kiadóval a világ legnagyobbjai közül, de egyelőre nem akarta elmondani, melyek ezek.

A siker érdekében akár el is hagyná Magyarországot, párja, Tolvai Reni is vele tartana. "Folyamatosan tárgyalok, és ha azt mondják, legyek kint huzamosabb ideig, akkor megyek. Ha Alaszkába kell utaznom, oda is elmegyek! Én biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy összejöjjön" - mondta.