Ismét perel a Walking Dead régi főnöke

PaleyFest 2011 - "The Walking Dead" Celebrities RADIO Television Show GettyImageRank3
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04: Executive Producer/Creator Frank Darabont speaks during the 2011 PaleyFest screening of "The Walking Dead" at the Saban Theater on March 4, 2011 in Beverly Hills, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead korábbi showrunnerje, Frank Darabont évek óta perben áll a sorozatot adó AMC-vel, most újabb keresetet adott be a csatorna ellen.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban is beszámoltunk, Frank Darabont kirúgása és a The Walking Dead-nél uralkodó rossz munkakörülmények miatt óriási összeget, 280 millió dollárt remél a bíróságtól – a per azonban már négy éve húzódik.

Az egykori showrunner most új pert indított az AMC ellen, azt állítja, hogy friss információkhoz jutott hozzá, amik alapján szerinte újabb százmilliók járnának neki.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frederic J. Brown

A friss infó valószínűleg egy másik producer, a sorozat alapjául szolgáló képregényeket is készítő Robert Kirkman szerződésével kapcsolatos, Darabont ügyvédeinek ugyanis a fülükbe jutott, hogy Kirkman egész más rendszer szerint, az aktuális – és nem a kiszámított – profitok után kapott részesedést. Darabontnak is több járt volna, véli, mint amennyit egyébként hazavitt.