32 évesen meghalt egy realityszereplő

Rebekah Shelton a Judge Rinder című műsorban
Vágólapra másolva!
32 évesen meghalt a Rodrigo Lopes néven született Rebekah Shelton, akit férfiként és nőként is láthattunk a Big Brother-ben.
Vágólapra másolva!

32 éves korában meghalt Rebekah Shelton realityszereplő, a halálának hírét egy szűkszavú Twitter-posztban közölte a család. Arra kérték a sajtót és a követőket, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat, a halál okát sem árulták el egyelőre, csak annyit lehet tudni, hogy váratlanul történt:

Shelton Rodrigo Lopes néven született Brazíliában, majd 2009-ben a brit Big Brother tizedik kiadásában tűnt fel, arról volt emlékezetes, hogy Charlie Drummonddal a műsor történetének első azonos nemű párját alkották.

Rebekah Shelton a Judge Rinder című műsorban Forrás: ITV

Még ugyanabban az évben kapott egy vendégszerepet a Hollyoaks című sorozatban is, majd 2012-2013-ban a Big Brother's Bit on the Side-ban is benne volt, itt már Rebekah-ként is megmutatkozott, miután 2012-ben úgy döntött, hogy nőként éli tovább az életét.

Még férfiként a Big Brotherben Forrás: Channel 4

Az utóbbi években voltak egészségügyi és pszichés gondjai, 2014-ben egy ideig kómában volt, a következő évben pedig öngyilkosságot kísérelt meg.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!