Kulcsár Edina reagált az esküvőjük körüli találgatásokra

Magyarország Szépe Kulcsár Edina Magyarország Szépe Kulcsár Edina Magyarország Szépe választás első sajtótájékoztatója. A képen Kulcsár Edina tavalyi győztes, és megkapta a Miss Európa címet is
Magyarország Szépe választás első sajtótájékoztatója. A képen Kulcsár Edina tavalyi győztes, és megkapta a Miss Európa címet is
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina elmondta, hogy lehet, hogy pár kiló felkúszott rá, de úgy gondolja, hogy ez a boldogságnak köszönhető. A Mokkában arról is beszélt, hogy terveznek-e idén esküvőt párjával, Csutival.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina a napokban árulta el, hogy tíz kilót felszedett, ezt pedig egy fotón is megmutatta. Mint mesélte, nem akar valótlan képet festeni magáról a közösségi oldalain, ezért döntött úgy, hogy nem takargatja a testét.

"Nagyon megterhelő, ha egy hamis képet próbálsz heteken, hónapokon vagy éveken át fenntartani. Én vállalom, hogy ez vagyok! Van, hogy vékonyabb vagyok, van, hogy feljön pár kiló, de ez a boldogságnak is betudható" - mesélte a Mokkában.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nagyon kiegyensúlyozottnak érzi magát, karácsonykor sem foglalkozott a diétával, mindent megevett, amit megkívánt.

Mikor a reggeli műsorban az esküvőről kérdezték, párjához irányította a műsorvezetőket, csak Csutin múlik, hogy idén összeházasodnak-e. A közösségi oldalain gyakran megy a találgatás, hogy mikor kelnek egybe, de biztosat egyelőre nem mond, még nem jegyezte el párja.