Majka: Kikérem magamnak ezt a sok f.szt, aki ide kommentel

Majka
Vágólapra másolva!
Elmaradt a győri koncertje, nem kapott áramot a színpad, az aggregátor pedig – amit nagy késéssel hoztak volna – nem lett volna elég a hangosításhoz. Majkát a Facebookon támadták a rajongók, akiket nem tájékoztattak a szervezők (hangosítás híján), és azt hitték, a zenekar egyszerűen elsumákolta a bulit.
Vágólapra másolva!

„Elutaztam Győrbe, halál fáradtan, úgy nézek ki, mint Derrick, két nap nem alvás után. A koncert előtt elment az áram, nem jött vissza, bármit csináltunk. Az eredeti időponthoz képest másfél órára hoztak volna aggregátort, de az nem lett volna elég a koncerthez. A szervezők is mondták, hogy akkor le kell fújni, és így mi is lemondtuk.

de nem hiszem, hogy a mi hibánk volt... Itt meg azt írja valamelyik hülye, hogy menjek el a dodzsemeshez, kérjek mikrofont” – morgott Majka videójában.

Majka fáradt és ingerült Forrás: Fb / Majka

„Én mindent megtettem. Eleve utálom, hogy nekem kell magyarázkodnom olyan dolog miatt, ami nem a mi hibánkból történt” – folytatta.

Forrás: Insta / Majka

„Kikérem magamnak ezt a sok f.szt, aki ide kommentel, hogy menjek »a kurva anyámba, hogy szemét genyó«. Hogy nem volt kedvem fellépni? Ha nem kell volna kedvem fellépni, nem megyek el. Hogy a hátsó vidámparkosoknál volt áram? Igen, de elöl meg nem. Kurva idegesítő, hogy a hülye emberek kommentjeire kell válaszolgatnom... Egyenként kellett volna kezet fognom mindenkivel?” – tette fel a kérdést Majka.