Steven Seagalt nemi erőszakkal vádolják

Vladimir Putin meets with American actor Steven Seagal landscape HORIZONTAL
2980027 11/25/2016 American actor Steven Seagal before his meeting with Russian President Vladimir Putin, November 25, 2016. Alexei Druzhinin/Sputnik
Vágólapra másolva!
Két nő részletesen beszélt arról, hogy miként zaklatta Steven Seagal, egyikük szerint nemi erőszak is történt.
Vágólapra másolva!

Regina Simons és Faviola Dadis már januárban előálltak azzal, hogy Steven Seagal zaklatta őket, most pedig ügyvédjükkel közösen sajtótájékoztatót tartottak, ahol részletesen is meséltek a történtekről.

Faviola Dadis (balra) és Regina Simons, köztük az ügyvédjük, Lisa Bloom Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Simons azt állítja, hogy még tinédzserként, a Lángoló jég forgatásán találkozott Seagallal, aki meg is hívta egy partira, de amikor a lány megjelent, a színészen kívül senki más nem volt a házban. Seagal állítólag hamar bevezette vendégét a hálószobába, ahol csókolgatni és vetkőztetni kezdte.

"Seagal kétszer akkora, és kétszer olyan idős volt, mint én. Még nem is voltam szexuálisan aktív. Teljesen lefagytam" – mondta a nő, aki szerint a színész ez után közösült is vele, míg ő képtelen volt megmozdulni, mintha csak kívülről látta volna önmagát.

Steven Seagal Forrás: Sputnik/Alexei Druzhinin

Dadis története nem ennyire durva, de elmondása szerint Seagal őt is keményen megfogdosta, amikor egy casting után felkérette a hotelszobájába, hogy megnézze bikiniben is, jól mutatna-e a filmben. A lány akkor 17 éves volt, hosszú terápiára volt szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

A két nőt közösen képviselő ügyvéd, Lisa Bloom elmondta, nevetségesnek tartja Seagal korábbi nyilatkozatát, miszerint valaki pénzeli az őt vádolókat, azért képviseli Simonst és Dadist, mert száz százalékig hisz nekik.

A sajtótájékoztató élőben zajlott a Facebookon, itt visszanézheti: