Felháborodva üzent a megasztáros Varga Feri és a várandós Balássy Betty

sztárok, Második gyermekét várja a sztárpár, Balássy Betty és Varga Feri
Vágólapra másolva!
Varga Feri és párja, Balássy Betty közösségi oldalukon akadtak ki, a várandós énekesnő arról írt, hogy terhessége miatt mondták le pár helyszínen a szerepléseiket. Nem ért egyet ezzel a megkülönböztetéssel, felháborodva üzent.
Vágólapra másolva!

„Felháborító, hogy mai világban azért mondanak le szerződéses fellépéseket, mert babát várunk, mondván, én nagy pocakkal ne ugráljak ott a színpadon! Először is, én nem ugrálok a színpadon, hanem énekelek! Másodszor, mindkét gyerkőcnél az utolsó trimeszterig dolgoztam, ezt mi saját magunk el tudjuk dönteni, hogy meddig az addig! Soha nem vállaltunk olyan fellépést vagy mondtunk le, amit nem tudtunk teljesíteni!

Lassan bűn lesz a gyerekvállalás? (...) Mi az, hogy valaki nagy hassal ne jöjjön ide? Mit fognak szólni az emberek?” - írja az énekesnő az oldalon.

Forrás: Facebook/Balássy Varga

„Tegnap két előadásunk volt, mindenki simogatta a hasamat, és ma is, illetve holnap is megyünk . El kéne bújni ebben az időszakban a nőknek? Ez tényleg gusztustalan? Nem lejáratni szeretném a helyszíneket, így nem írom ki a nevüket, csak felhívni a figyelmet, mint anya, hogy

és nagyon megalázó egy anyának, egy nőnek... bárkinek. És természetesen a jövőben ezek a helyszínek ne hívjanak, még akkor sem, ha jó bulit szeretnének, csak maximum dupla díjért, amit rászoruló anyák számára ajánlunk fel ez úton is” – zárja a sorokat.