Három fegyveres fenyegetett a házában egy színésznőt

Urban Music Awards 2014 Urban Music Awards NurPhoto November 16 2014 16th November 2014 CELEBRITY Celebrities SQUARE FORMAT
Aisleyne Horgan Wallace attends the Urban Music Awards 2014, Porchester Hall, Porchester Rd., on Saturday November 15, 2014 in London, England, UK.
Vágólapra másolva!
Aisleyne Horgan-Wallace arról számolt be, hogy három fegyveres betört a házába: ki akarták rabolni, de ő attól félt, meg is erőszakolják.
Vágólapra másolva!

A Big Brother-ben feltűnt, később pár filmben és a Hulla-ház című minisorozatban is látott Aisleyne Horgan-Wallace londoni apartmanjába betört három férfi, aki fegyverrel fenyegette őt, és a pénzét, ékszereit követelte.

A realityszereplő és színésznő úgy mesélte a Sun magazinnak, hogy az életéért remegett, és azt hitte, hogy meg fogják erőszakolni – mire elkezdett sikoltozni, és ettől mozgás támadt az épületben, a rablók pedig elmenekültek.

Aisleyne Horgan-Wallace Forrás: NurPhoto/Can Nguyen/Photoshot/NurPhoto/Can Nguyen

A nő előzőleg a közösségi oldalakon kérkedett azzal, hogy mennyi pénze és egyedi dizájnterméke van, most is a Twittert használta arra, hogy segítséget kérjen, az ügyben ugyanis még nem tartóztattak le senkit: