Kikelt régi főnökei ellen a szexuális zaklatásért kirúgott színész

|storyid=351489758| Jeffrey Tambor plays Maura on the new drama Transparent on Amazon Prime.
Jeffrey Tambor plays Maura on the new drama Transparent on Amazon Prime.
Vágólapra másolva!
A szexuális zaklatással vádolt Jeffrey Tambort hivatalosan is kirúgták a Transparent-ből, a színész csalódottságát fejezte ki emiatt.
Vágólapra másolva!

A Transparent főszereplőjét, Jeffrey Tambort volt asszisztense, majd a sorozat egyik színésznője, Trace Lysette is megvádolta szexuális zaklatással, az Amazon pedig úgy döntött a belső vizsgálat után, hogy nem újítja meg a színész szerződését, Tambor a következő, ötödik évadban már nem lesz benne.

Jeffrey Tambor a Transparent transznemű főszereplőjeként Forrás: Amazon

A színész közleményben reagált: "Mélyen csalódtam az Amazonban, amiért így kezelte az ellenem szóló hamis vádakat" – kezdte, majd leírta, hogy a sorozat alkotójában, Jill Soloway-ben is csalódott, szerinte a nő hamis képet festett róla a médiában.

Tambor úgy véli, az ellene lefolytatott vizsgálat eredménye Hollywood átpolitizált, mérgező légkörében született, sajnálja, hogy nem folytathatja a sorozatot. Ismét bocsánatot kért mindenkitől, akit esetleg megbántott a viselkedésével, de továbbra sem ismeri el a zaklatás vádját, azt írta, a végsőkig védeni fogja az igazát.