Jön a Szultána és a Seherezádé folytatása

Népszerűen itthon a török sorozatok
Vágólapra másolva!
November 21-től országos tévépremier A fény árnyékában című koreai sorozat, míg az egykori török közönségkedvenc, a Seherezádé is folytatódik az Izaura tévén.
Vágólapra másolva!

A fény árnyékában című, novellán alapuló dél-koreai sorozatban Goryeo hercegének, Wang Sonak és Balhae hercegnőjének, Shin Yoolnak nem mindennapi szerelmi történetével és hatalmi harcaival övezett izgalmak várják a sorozatok szerelmeseit – közölte a csatorna.

Népszerűek itthon a török sorozatok Forrás: Origo

Emellett a Szultána II. országos premierepizódjai 15:00-tól erősítik majd a hétköznap délutánokat, míg a TV2 egykori nagysikerű sorozata, a Seherezádé is az Izaura TV-n tűnik fel, minden hétköznap 20 órától. Emellett továbbra is beköltöznek a rajongók nappalijába olyan népszerű sorozatok főhősei, mint az Esmeralda, a Paula és Paulina, vagy a Betty, a csúnya lány.

Októberben az Izaura TV a 18-59-es célcsoportban 2,2%-os közönségarányt ért el, ezzel a kábelcsatornák között a 9. legnézettebb lett. A teljes lakosság körében még eredményesebb volt a csatorna (SHR 4+: 2,6%), így a 7. helyet zsebelte be.