Elveszítette kisbabáját Vasvári "Luxus" Vivien

Vágólapra másolva!
Öt hete már kitett egy sejtelmes posztot erről, most derültek ki a részletek.
Vágólapra másolva!

„Nagyon köszönöm, hogy mellettem álltatok és támogattatok, pedig nem tudtátok, hogy mivel kapcsolatos! Úgy érzem eljött az a pillanat, amikor megosztom veletek, hogy mi történt azon a napon! Őszintén...?! Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e vagy sem, többször futottam neki. De úgy döntöttem IGEN! Mindig őszinte voltam, így azt gondolom,

Sajnálom, hogy eddig egyetlen üzenetre-kommentre sem válaszoltam, de tudom, hogy ha elolvassátok a történetemet, amit nektek írtam, akkor meg fogjátok érteni” – írta.

Forrás: Facebook / Vasvári Vivien

„Azt is tudom, hogy rengetegen vannak még így, mint én, de most összetörtem! Fel kell újra állnom... Tudom, hogy sikerülni fog, de idő... Nyugodj békében!” – tette hozzá Facebook-oldalán.

A Story magazin, amelynek hosszabban mesélt erről, így írt az esetről: „Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivien! A Nyerő Páros győztese a 12. heti vizsgálatok előtt egy hétig azt álmodta, hogy meghal a baba. Félelme pedig be is igazolódott.”

„Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha!” – mesélte Vivien a lapnak.