Szilveszterkor megszűnik egy hazai tévécsatorna

Vágólapra másolva!
Januártól már nem találkozhat a néző a C8 csatornával.
Vágólapra másolva!

120-nál is több magyar nyelvű tévécsatorna fogható manapság, sokan nem is tudják, hányat tudnak követni a háztartásukban. Messze nem volt a legnézettebbek között a C8, így nem fogják sokan gyászolni, amikor december végén megszűnik.

A C8 2014 áprilisában indult, és a kezdeti négyórás műsorideje 2017-re hatórássá bővült. Megtalálható este 20 órától a Minimax után, illetve a MinDig TV 8-as csatornáján. A promóciós csatorna célja az volt, hogy az AMC Networks International – Central Europe csatornáinak tartalmából ízelítőt adjon, így betekintést engedjen a sport-, gyermek-, film-, tudományos-szórakoztató és gasztronómiai műsorkínálatba.

Jön más a helyére

A DTV News közlése szerint a MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában 2018. január 1-jétől a C8 csatorna helyét az AMC Networks International portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át.

A Spektrum Home a MinDig TV 12. ingyenes csatornájaként, napi 24 órában érdekes és hasznos életmód tartalmakkal jelentkezik a MinDig TV összesen közel 750 ezer felhasználója számára.