A Walker, a texasi kopót is elérte a szexbotrány

55th New York Film Festival - "Spielberg" - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Film Industry Celebrities
NEW YORK, NY - OCTOBER 05: Screenwriter Paul Haggis attends 55th New York Film Festival screening of "Spielberg" at Alice Tully Hall on October 5, 2017 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A kétszeres Oscar-díjas rendezőt, a több tévésorozatért is felelős Paul Haggist beperelték nemi erőszak miatt, az állítólagos áldozat 9 millió dollárt követel.
Vágólapra másolva!

Paul Haggist 9 millió dolláros kártérítésre pereli egy filmkritikusként dolgozó nő, aki azt állítja, hogy a férfi 2013-ban megerőszakolta.

Haleigh Breest elmondása szerint Haggis hazavitte őt a lakásába, ahonnan aztán nem engedte ki, csak miután előbb orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta.

Paul Haggis Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Haggis mindent tagad, sőt visszaperelte a nőt hitelrontásért, szerinte Breest csak tönkre akarja őt tenni, hisz csődbe is menne, ha ki kéne fizetnie 9 millió dollárt.

Haggis sorozatokkal kezdte a pályáját, neki köszönhetjük a Fraser és a farkas-t, a Walker, a texasi kopó-t vagy újabban A Donnelly klán-t, filmes munkái közül pedig az Ütközések a legemlékezetesebb, ezért két Oscar-díjat is kapott.