Mégsem maradunk Reszkessetek, betörők! nélkül karácsonykor

home alone
Vágólapra másolva!
Bár korábban felmerült, mégsem maradnak a nézők Kevin nélkül az ünnepek alatt: a TV2 december 24-én és 25-én műsorára tűzi a Reszkessetek, betörők!-et.
Vágólapra másolva!

Minden évben kisebb hajcihő alakul ki a Reszkessetek betörök! körül: volt év, amikor nem adta egy csatorna sem, akkor sok száz internetező petíciót írt alá, mert nekik úgy teljes az ünnep, ha újfent megnézhetik a kelekótya, ostoba betörőket rendre átverő, nyiszlett szőke ifjú kalandjainak sokadik ismétlését.

Izgulni már nem kell, december 24-én 21:15-től, 25-én este 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a TV2 nézői.

"Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon és így már idén műsorra tűzzük a TV2-n" - nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A filmhez ünnepi ajánló is készült, feltűnik Liptai Claudia, Ördög Nóra, Majoros Péter Majka, Stohl András és Till Attila.