Pintér Tibor kibékült a barátnőjével

Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Tibor barátnője kiakadt, amikor látta, hogy párja mennyire hajt a dzsungelben Tóth Andira, így még a Celeb vagyok, ments ki innen alatt szakított, amit egy levélben közölt vele. A színész azóta már itthon van, és elárulta, hogy megbocsátott neki Frida.
Vágólapra másolva!

Pintér Tibor zokogva fogadta a dzsungelben, mikor Frida egy levélben szakított vele, miután sokáig tűrte, hogy párja a nála 25 évvel fiatalabb Tóth Andit próbálja meghódítani. A lány állítólag mégis megbocsátott, a színész hazatért Afrikából, és a békülésről is mesélt a Reggeliben.

Forrás: Pintér Tibor / Facebook

"Nagyon okos kislány a Frida. Mikor elindultam erre a műsorra, tájékoztattam arról, hogy amit ott lát, az lehet egy hirtelen érzelmi hullámnak az eredménye, lehet egyféle show része akár, mert tudjuk, hogy valamit produlknánk kell, valamilyennek kell lennünk. (...) Azt gondoltam, hogy jó ha udvarlok Andinak, de én se gondoltam száz százalékig komolyan. Az a nagy szerencsém, hogy nagyon okos a Frida, és szeret engem annyira, hogy meg tudott bocsátani. Nagyon-nagyon megköszöntem neki, hogy egyáltalán tárgyalási alapot adott nekem" - mondta.