El se hinné, hogy ezek a hírességek rokonok

2017.12.11. 21:28

Gondolta volna, hogy Madonnát rokoni szálak fűzik Hillary Clintonhoz? Vagy hogy Ben Affleck és Matt Damon nemcsak haverok és alkotótársak, de akad közös felmenőjük is? Hogy Ralph Fiennes szegről-végről a brit királyi családba tartozik? Vannak a hírességek között titkos kapcsolódások, rokoni viszonyok, amik elsőre meglepőnek tűnhetnek – ezekből válogattunk.

Larry David és Bernie Sanders

A Félig üres komikusa a PBS családfakutató műsorában, a Find Your Roots-ban szembesült azzal, hogy rokoni szálak fűzik Bernie Sanders politikushoz. „Nagyon örültem, hogy ez kiderült, mindig úgy éreztem, hogy van köztünk valami kapcsolat” – nyilatkozott David az amerikai tévékritikusok szövetségének idei sajtóturnéján, bár azt nem tudta pontosan megmondani, hogy milyen rokoni fokon állnak egymással. „Harmadunokatestvér vagy ilyesmi” – felelte a kérdésre.

Larry DavidForrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Bernie SandersForrás: NurPhoto/Shannon De Celle/NurPhoto/Shannon De Celle

Madonna és Hillary Clinton

A 2016-os amerikai elnökválasztás demokrata párti jelöltje a The Ellen DeGeneres Show egyik adásában árulta el, hogy az énekesnővel szegről-végről rokonok. Persze ne számítson nagyon közeli kapcsolatra, ők ketten tizedik unokatestvérek, tizenegy generációval feljebb volt egy közös felmenőjük.

MadonnaForrás: Imaginechina/Li lewei - Imaginechina/Li Lewei
Hillary ClintonForrás: AFP/2017 Getty Images/Astrid Stawiarz

Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

A közös vezetéknév ellenére sem köztudott, hogy ők ketten unokatestvérek, pedig a ma már kevésbé ismert – de például a Két pasi – meg egy kicsi-ben is látott – Jenny segítette annak idején Melissát a tévés karrierhez, az azóta világhírűvé vált komika ugyanis a The Jenny McCarthy Show egyik epizódban kezdte a pályafutását. Jenny pár éve egy hangulatos képet is megosztott az Instagramon, itt mindketten gyerekként láthatók:

Me, my sis and my cousin Melissa. 102 degrees at the zoo, not happy campers. #tbt

Jenny McCarthy (@jennymccarthy) által megosztott bejegyzés,

Melissa McCarthyForrás: Paul Conrad / Getty Images North America / AFP
Jenny McCarthyForrás: AFP/2017 Getty Images/Paul Morigi

Lenny Kravitz és Al Roker

Roker az Egyesült Államokban népszerű meteorológus, aki egyébként 34 órával a leghosszabb élő időjárás-jelentés világrekordját is tartja. Unokatestvére Roxie Roker színésznő volt, aki aztán 1964-ben életet adott egy bizonyos Lenny Kravitznek. A neves másodunokatestvérek a Today című műsorban is találkoztak 2011-ben, Roker akkor azt mondta, a gyerekei szerint tök menő, hogy rokonok az énekessel.

Lenny KravitzForrás: AFP/Guillaume Souvant
Al RokerForrás: AFP/2016 Getty Images/Gary Gershoff

Lapozzon, tudunk még pár titkos kapcsolatról a hírességek között!

Előző
  • 1
  • 2
Következő