Egy 17 éves fiú megerőszakolásával vádolják a híres rendezőt

film Horizontal
US director Bryan Singer poses on arrival for the premiere of X-Men Apocalypse in central London on May 9, 2016. / AFP PHOTO / DANIEL LEAL-OLIVAS
Vágólapra másolva!
A Közönséges bűnözők, az X-Men-filmek és több sorozat rendezőjét, Bryan Singert azzal vádolják, hogy 2003-ban megerőszakolt egy 17 éves fiút.
Vágólapra másolva!

Egy Cesar Sanchez-Guzman nevű férfi azzal vádolja Bryan Singert, hogy 2003-ban egy jachton megerőszakolta: először orális szexre kényszerítette, majd análisan is közösült vele. Az álítólagos áldozat az eset idején 17 éves volt.

Sanchez-Guzman szerint Singer később megkereste őt, és felajánlotta neki, hogy producerként szerez neki valamilyen szerepet a hallgatásáért cserébe, majd azt is mondta, hogy ha a fiú ki is tálalna, úgysem hinne neki senki.

Bryan Singer Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az ominózus jacht egyébként a dúsgazdag Lester Waters tulajdonában volt, aki állítólag rendszeresen tartott a hajóján durva bulikat meleg fiatalok számára. Miután az eset – Sanchez-Guzman szerint – a Seattle melletti vizeken történt, az ügy a seattle-i bíróságra került, Singer azonban mindent határozottan tagad.

A rendezőt egyébként épp a napokban rúgták ki a Queen-filmből, de annak a hivatalos oka az volt, hogy nem jelent meg a forgatáson. Singer annak idején a Közönséges bűnözők-kel futott be, majd az X-Men-filmekért és több sorozatért felelt, az Édes, drága titkaink-on, a Légió-n és a Doktor House-on is dolgozott, utóbbiért négyszer jelölték Emmy-díjra.