Kidobta a barátnője Pintér Tibort

Pintér Tibor
Vágólapra másolva!
A lány kiakadt azon, hogy Pintér Tibor meg akarja hódítani a Celeb vagyok, ments ki innen! másik versenyzőjét, Tóth Andit, így távollétében szakított a színésszel.
Vágólapra másolva!

"Nyáron, a Nemzeti Lovasszínház egyik debreceni előadásán ismerkedtek össze. Friderika Hajdúnánáson él, de amint elkezdtek ismerkedni, egyre többet járt Budapesten, nagyon oda volt Tiborért. Bízott benne, így amikor az utazás előtt megjelent az újságban, hogy Tenyának tetszik Tóth Andi, úgy gondolta, ez csak a show része. Aztán, ahogy követte a műsort, egyre egyértelműbbé vált számára, hogy a színész valóban érdeklődik a fiatal énekesnő iránt" - mesélte a Blikknek egy ismerős.

Forrás: Pintér Tibor / Facebook

"Friderika nagyon megbántódott, és kijelentette, véget vet a kapcsolatnak. Néhány napja a Facebook oldalán is átállította a kapcsolati státuszát egyedülállóra" - tette hozzá. A lapnak arról is beszélt, hogy a lány folyamatosan csalódásról és megcsalásról szóló mondatokat posztol az oldalára.

Minderről a Celeb vagyok, ments ki innen játékosa semmit nem tud, mivel semmilyen információt nem kapnak a külvilágból a dzsungelben.

Pintér Tibort Tóth Andi is visszautasította, mikor egy romantikusnak szánt randin próbálkozott - erről itt olvashat.