Változások a csatornakiosztásban, két kódolatlan tévé jön

FOOTBALL - SPANISH CHAMP - REAL MADRID v MALAGA 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ESPAGNE FOOT FOOTBALL LIGA MADRID MALAGA Soccer Spain SPANISH SPORT
Real Madrid's forward Cristiano Ronaldo gestures during the Spanish championship Liga football match between Real Madrid and Malaga on November 25, 2017 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain - Photo Irina RH / Spain DPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
A Sport1 és a TV Paprika tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2018. január 1-től a MinDig TV Extra előfizetői újra láthatják a Sport1-et és a TV Paprikát. Előtte kódolatlan hetek jönnek.
Vágólapra másolva!

Mindkét csatorna több hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába: a Sport1 az alap-, míg a TV Paprika a Családi műsorcsomag része lesz. Így mindkét csatorna ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetővé válik, több mint 3 millió háztartásban. A Sport 1-et a 26., míg a TV Paprikát az 50. programhelyen találják a MinDig TV Extra előfizetők, 2018. január 1-jétől.

A fenti csatornákkal a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás nézői előbb is találkozhatnak, hiszen 2017. december 4-17. között a TV Paprika, december 18-31. között pedig a Sport1 csatorna műsora kódolatlanul elérhető lesz a C8 csatorna műsoridejében (8-as programhely) az összes MinDig TV felhasználó számára.

És mit adnak?

Ebben a kódolatlan időszakban két Jamie Oliver-újdonsággal is készül a TV Paprika: a „Jamie Oliver – Karácsonyi receptek", valamint a „Jamie olasz karácsonya" című műsorokkal. A Sport1 az év utolsó két hetére két igazi csemegét tartogat a nézőknek: az ünnepeket mindig bearanyozó darts vb-t és a kivételesen közvetlenül karácsony előtt, december 23-án zajló Real Madrid–FC Barcelona összecsapást, az El Clásicót.

Cristiano Ronaldo is a páylán lesz Forrás: DPPI/Irh

A Sport1-en az új évet a sportrajongók rögtön az FA-kupa mérkőzéseivel és az NFL rájátszással, majd a februári Super Bowl-döntővel indíthatják. Az FTC, a Győr, a Szeged és a Veszprém meccseivel pedig élőben láthatják a női és férfi kézilabda Bajnokok Ligája minden pillanatát, a futball Bajnokok Ligáját, valamint a spanyol futball összes mérkőzését, hogy májusra kiderüljön: a Barcelona 25-ödször vagy a Real Madrid 34-edszer örülhet a bajnoki címnek.

Mindent a szemnek

A TV Paprika gasztrosorozatokat mutat be 2018 első hónapjában is: a „Martha Stewart – Sütivilág" műsorban Amerika elsőszámú háziasszonya a legjobb süteményes tippjeit és módszereit osztja meg a nézőkkel. Gordon Ramsay pedig egy egészen új oldalát tárja a nézők elé a „Gordon Ramsay – Családi körben" című műsorban.

Gordon Ramsay Forrás: ITV

A sorozat a Ramsay család életének egy-egy napját követi nyomon, ahogy Gordon a családjával, gyermekeivel főz. Minden étel természetesen hű marad Ramsay védjegyeihez, hiszen ötletes és ízletes, ugyanakkor egyszerűen és gyorsan elkészíthető lesz.