Valószínűleg meghalt az eltűnt VV Fanni

vv fanni
Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint meghalt a két hete eltűnt fiatal lány. Fanni édesanyja megerősítette a hírt, de a rendőrség még eltűntként keresi.
Vágólapra másolva!

A ValóVilág egykori szereplője november 20-án tűnt el otthonából. Szülei jelentették be a rendőrségen, a nyomozók pedig nem sokkal később házkutatást tartottak. SIM-kártyákat, DNS-mintát kerestek, a kertet is felásták.

A Blikk úgy tudja a rendőrök a helyszínelés alatt egy fekete noteszt is kerestek, amiben a lány kuncsaftjainak névsora szerepelhetett

– Fanni ugyanis bevallottan örömlányként kereste kenyerét.

Később egy fekete, német rendszámú BMW-t köröztek, és a családnak és a barátoknak egy harmincas férfiről mutattak fotókat, aki azonos lehet azzal, akivel Fanni a videófelvételek alapján elhagyta Duna-parti otthonát.

VV Fanni Forrás: RTL

Az újság korábbi információi szerint a rendőrség pár nap után őrizetbe vett egy férfit, egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

A Blikk legújabb információi szerint ma behívták a rendőrségre VV Fanni szüleit, és elmondták, hogy információik szerint a lányuk halott. A lap úgy tudja, hogy azt mondták a szülőknak, hogy a testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben.

A lap megkereste a lány édesanyját, aki megerősítotte a hírt, de mást nem mondott.

A Blikk megkeresésére a BRFK annyit válaszolt, hogy Fannit továbbra is eltűntként keresik.