Beköltöztek a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosai

Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Kiss Ramóna egy szerencsétlen köhögőrohamot kapott élő adásban, Puskás Petin látszott, hogy az X-Faktor után repülőre szállt, utazott 24 órát, és bedobták egy élő adásba - de szórakoztató figura.
Vágólapra másolva!

Elstartolt a reality újabb évadja: a házigazdái Kiss Ramóna és Puskás Peti, a dzsungelben ezúttal ÉNB Alexa, Anger Zsolt, Cicciolina, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Mikike, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Survivor Klaudia, Tóth Andi és Wossala Rozina küzd.

Kiss Ramóna újabb műsort kapott az X-Faktor után Forrás: RTL

A korábbi szériákkal ellentétben idén már 12 versenyző próbál eljutni a végéig, így a műsor is hossszabb lesz - úgy tudjuk, az első pár nap nem lesz kieső. Itt szavazzon:

Szavazzon!

Kiket látna a "Celeb vagyok" döntőjében? Három nevet is megadhat!

A Celeb vagyok, ments ki innen! kilenc éve, 2008-ban került először a képernyőre itthon. Az elsőt Falusi Mariann, a másodikat Keleti Andrea nyerte, utána jött egy hosszabb szünet, majd Erdei Zsolt és Molnár Andrea ünnepelhetett.

Tóth Andi, a háttérben pedig Anger Zsolt Forrás: RTL

Kemény lesz mindenkinek

2008-ban és 2014-ben is két szériát vettek fel egymás után: az első két évadot Argentínában, az északi Misiones tartományban forgatták, a harmadik és a negyedik évadot a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készítették.

Klaudia a Survivorben tűnt fel Forrás: rtl

A Feleségek luxuskivitelben szereplőjének, Köllő Babettnek tériszonya van, csak hideg, csendes és zajmentes szobában tudja kialudni magát, és a telefonja nélkül pár órát sem bír ki – félelmeiről, a szimpátia fontosságáról és arról is mesélt az Origónak, hogy szeretné megmutatni egy vagányabb, keményebb oldalát a nézőknek. Itt olvashatja el az interjút.

Elkezdődött

Az első adás dióhájban, röviden:

- Megérkezett a díszes társaság Dél-Afrikába,
- Anger Zsoltot kifejezetten érdekelte, Pumped Gabo mely nőkre nyomul majd rá,
- Pintér Tibor is a sráccal foglalkozott, láthatóan szeretne ő a legkigyúrtabb fickó lenni,
- Egy helikopterrel szállítottak több szereplőt a táborba,
- Más játékosok vízesés mellett másztak fel, majd drótkötélpályán csúsztak le,
- ÉNB Alexa lett a táborfőnök,
- „Szeretném, ha a nézők látnák, milyen fantasztikus personalitá, ami bennem van" – mondta Cicciolina, majd az első adásban az égvilágon semmit nem mutatott ebből a személyiségből,
- Pumped Gabo nem egy szellemóriás, Afrikában leszállva a repülőről elordította magát, hogy „Amerikaaa!!!", majd Cicciolina melleiről beszélt valamit kissé zagyván,
- Kiss Ramóna egész jó a felvett anyagokban, de szerencsétlen módon köhögő rohamot kapott az élő adás végén, két percig küzdött vele, és nem volt egy pohár víz a környéken,
- A szétszórt Puskás Petin látszott, hogy az X-Faktor után rögtön repülőre szállt, utazott 24 órát, nem sokat pihent, de bedobták egy élő adásba - viszont így is szórakoztató figura.