Otthagyta sikeres sorozatát a zaklatással vádolt színész

|storyid=351489758| Jeffrey Tambor plays Maura on the new drama Transparent on Amazon Prime.
Jeffrey Tambor plays Maura on the new drama Transparent on Amazon Prime.
Vágólapra másolva!
A szexuális zaklatással vádolt Jeffrey Tambor nem akar mérgező légkörben dolgozni, inkább kiszáll sorozatából, a Transparent-ből.
Vágólapra másolva!

Jeffrey Tambor otthagyja a Transparent-et, miután volt asszisztense, majd a sorozat egyik színésznője, Trace Lysette is szexuális zaklatással vádolta.

Tambor kezdettől fogva vehemensen tagadta a vádakat, ezzel kapcsolatban most is csak annyit írt, hogy sajnálja, ha valaki agresszívnak vélte vagy más módon félreértette a viselkedését, szándékosan biztosan nem akart inzultálni senkit.

Jeffrey Tambor a Transparentben Forrás: Amazon

Közleményében azt írta, a Transparent az egyik legnagyobb élmény volt az életében, de az elmúlt hetekben nyilvánvalóvá vált számára, hogy ez a munka már nem ugyanazt jelenti, mint amire eredetileg leszerződött – nem is látja a módját a visszatérésének, mérgező, átpolitizált légkörben nem akar dolgozni.

A vádak hatására a sorozatot készítő Amazon amúgy is gondolkodott azon, hogy kirúgja Tambort, a színész ezt most megelőzte a döntésével.

Tambor a Transparent-ben egy transznemű karaktert alakított, a szerep egy Golden Globe-ot és két Emmy-díjat is hozott neki.