Kiesett a nagy esélyes, megvannak az X-Faktor döntősei

X-Faktor
X-faktor sajtótájékoztató, tv, műsor, celeb. 2017.10.11 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Szombat este eldőlt, hogy kik mennek az X-Faktor döntőjébe, Gyulyás Roland, Ricco és Claudia, valamint Serena Rigacci közt dől el a győzelem. ByeAlex sírva fakadt, Radicsi Gigi viszont nagyon örült az este végén.
Vágólapra másolva!

Puskás Peti szerint az este egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy tervezte, teljesen összekavarták az előadók: voltak, akiktől jó szereplést várt, de gyengébbek voltak, és érték pozitív csalódások is. "Izgalmas volt az este, kicsit azt éreztem, hogy túl feszültek a versenyzők, és igazából Ricco és Claudia volt az egyetlen, akiknél azt éreztem, hogy megugrották a helyzetet. Ettől függetlenül nagyon drukkolok Bettinának, mert nagy kedvencem" - mondta a döntő előtti utolsó adásban, majd hozzátette, hogy szerinte Roland volt a leggyengébb.

Tóth Bettina egyébként ByeAlex mentoráltja, Puskásnak nem maradt versenyzője az utolsó körökre.

Forrás: X-Faktor

Radics Gigi szerint is nagy volt a feszültség, de ez érthető, hisz a finálé kapujában állnak az énekesek."Valóban Ricco és Claudia volt, aki ma este elvitte a balhét" - jegyezte meg.

Gáspár Laci arról elmélkedett, hogy az igazi kérdés nem az, hogy kik jutnak a döntőbe, hanem hogy kik lesznek az este párbajozói.

Forrás: X-Faktor

A nézői szavazatok alapján a döntőbe jutott Ricco és Claudia, valamint Serena Rigacci. A párbajon Tóth Bettina és Gulyás Roland küzdött a továbbjutásért. Az énekesnő a múlt héten is párbajozott, így ByeAlex nem aggódott érte, szerinte a megfelelő dalt választották, amivel mindenkit képesek lesznek meglepni. Az extra produkció közben a zsűriasztalra is felpattant, mentora állva tapsolta.

Forrás: X-Faktor

Gyulás Roland az este alatt több negatív kritikát is kapott, Radics Gigi azt várta tőle, hogy "haljon bele a dalba", "küzdjön a maradásért", a dal végén természetesen azt mondta, hogy az énekes menjen a döntőbe. ByeAlex a saját mentoráltját dicsérte, mint ahogy Puskás Peti is, Gáspár Laci viszont az énekesre voksolt.

A nézői szavatok döntöttek, így Gyulyás Roland lett a döntős Ricco és Claudia, valamint Serena Rigacci mellett. ByeAlex könnyezve köszönt el Bettinától, Radics Gigi viszont boldogon zárta az estét. Jövő héten eldől, hogy ki nyeri a szériát.

Szavazzon!

Kinek drukkol? Ki legyen az X-Faktor győztese?