Előkerült a magyar luxusfeleség kínos, rendőrségi ügye

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vágólapra másolva!
Videóra vették, amint a Feleségek luxuskivitelben című hazai reality szereplője, Vasvári Vivien kocsija vészvillogóval suhan az autópálya leállósávjában. Úgy tűnik, megússza.
Vágólapra másolva!

Az eset még nyáron történt: a Balatonról a fővárosba menet nagy dugó volt, így könnyebb volt vészvillogóval haladni a leállósávban - így tett valaki Vasvári Vivien autójával is. Egy másik autós vette fel az esetet fedélzeti kamerával, majd tett feljelentést a rendőrségen - írta a Bors.

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben valóságshow egyik arca Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasvári Vivient a rendőrségtől felhívták, és behívták kihallgatásra. "Megállt bennem az ütő, mert nem voltak hajlandóak elmondani telefonon, hogy mit csináltam. Aztán amikor bementem, akkor tudtam meg, hogy feljelentettek" – ismerte el.

"Nem emlékszem ilyenre, hogy vészvillogóval mentem volna a leállósávban. Az illető, aki beküldte a felvételt a rendőrségnek, úgy készítette a videót, hogy nem látszik rajta, ki vezeti. Engem azért vettek elő, mert én vagyok a kocsi tulajdonosa és üzembentartója. Azt mondták, hogy mivel nem tudni, ki vezette a kocsit, nem lesz ügy belőle és büntetést sem kapok" – tette hozzá.

Szavazzon!

Nem kap büntetést, mert nem látszik, ki vezette az autót. Rendben van ez így?