Az elcsábított színésznő meztelen képét adta körbe

Tuti gimi One Tree Hill
Vágólapra másolva!
A Tuti gimi tizenkét színésznője és a tinisorozat további hat stábtagja szexuális zaklatással vádolja egykori főnökét, Mark Schwahn producert, showrunnert. 
Vágólapra másolva!

Szexuális zaklatással vádolják a Tuti gimi egykori alkotóját, Mark Schwahnt is, összesen tizennyolc nő – tizenkét színésznő és hat stábtag – írta alá az őt támadó közleményt.

Mark Schwahn 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Neilson Barnard

Először a széria egyik írója, Audrey Wauchope szólalt meg, elsőként ő írt arról a Twitteren, hogy Schwahn rendszeresen zaklatta őt és szerzőtársát azzal, hogy illetlen, erőszakos módon szólt és ért hozzájuk, de olyan is előfordult, hogy egy elcsábított színésznő meztelen képét körbeadta a stábtagok között.

Wauchope-hoz napokon belül csatlakozott további öt stábtag és tizenkét színésznő – köztük a sorozat főszereplői, Sophia Bush, Bethany Joy Lenz és Hilarie Burton –, mindannyian azt állítják, hogy tudtak Schwahn zaklatási ügyeiről, ez afféle nyílt titok volt a forgatáson.

Sophia Bush, Bethany Joy Lenz és Hilarie Burton Forrás: CW

A közleményt aláírók azt is megindokolták, hogy miért nem szóltak az ügyről korábban: szerintük, ha így tettek volna, az a széria végét jelentette volna, amivel több százan elveszítették volna a munkájukat.

Más kérdés, hogy a Tuti gimi már 2012-ben véget ért, az azóta eltelt öt évben pedig Schwahn nyugodtan dolgozott tovább, jelenleg a The Royals című sorozatot készíti.