Szombat estére került a TV2 magyar sorozata

Korhatáros szerelem
Vágólapra másolva!
December 2-án indul a TV2 Csoport új, heti fikciós sorozata, a Korhatáros szerelem. A 13 részes romantikus vígjátéksorozatot szombat esténként láthatják a nézők.
Vágólapra másolva!

Hogy mi történik ha egy háromgyermekes anyuka (Kovács Patrícia) és a 15 évvel fiatalabb pultos fiú (Kovács Tamás) véletlen találkozásából szerelem szövődik? A mindkét fél számára szokatlan és megmagyarázhatatlan vonzódás izgalmas kapcsolatot eredményez, amit fel is vállalnak. Nemcsak a kiskamaszok előtt, de a barátok, a rokonok, még az exanyós előtt is.

A romantikus vígjátéksorozatban olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván, Fenyő Iván.

Korhatáros szerelem Forrás: Istvan Ruff

Kovács Patrícia az Origónak így mesélt a karakterről: "Egy szimpatikus, vagány, nőies, szerethető nő, akinek minden olyan tépelődése megvan, ami ma egy negyvenéves nőnek meg lehet a gyerekeivel, a volt férjével, az anyósával. Remélem, hogy a nézők is azt fogják gondolni, hogy Eszter esszenciálisan megjelenít valamit, egy helyzetet, ami nagyon sok mindenkit foglalkoztat. Akkor jó ez, ha úgy játszom, hogy a néző a sorozat nézése közben bólogasson, hogy igen, ez tényleg velem is megtörtént.

és a forgatókönyv és a rendezői koncepció is akarta, hogy hasonlítson rám, hogy a lehető legkomfortosabban érezzem magam ezzel a karakterrel."

December 2-án kezd

„A Korhatáros szerelem egy új-zélandi széria, a Step Dave alapján, az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvekkel, profi alkotógárdával és háttércsapattal készült. Reméljük, hogy a nèzők tetszését is hamar elnyeri a TV2 vadonatúj vígjátéksorozata" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Korhatáros szerelem december 2-től minden szombaton 21.30-tól lesz a TV2 műsorán. A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó Magyarország a ContentLab Factoryval együttműködésben készíti.