Kínos helyzetbe került az Ázsia Expressz párosa

Ázsia Expressz Megyeri CSilla Molnár Zsolt Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor két szereplője Megyeri CSilla és Molnár Zsolt
Az Ázsia Expressz című szórakoztató műsor két szereplője Megyeri CSilla és Molnár Zsolt
Vágólapra másolva!
Folytatódik a stoppolás az Ázsia Expresszben, ezúttal a vietnámi városokat elhagyva a párosok a hegyvidék felé veszik az irányt, és továbbra sem lesz könnyű dolguk. Megyeri Csilla és párja például elég kellemetlen szituációba került a második versenyhéten.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz versenyzői továbbra is stoppolnak, idegen sofőröket szólítanak le, majd próbálnak ingyen eljutni a következő állomásra. Megyeri Csilláéknak ez jól ment az első versenyhéten, védettséget is szereztek az utolsó adásban, a folytatásban azonban látszik, hogy számukra sem volt mindig zökkenőmentes a haladás.

Az egyik helyi sofőr, hiába mondták neki, hogy nincs pénzük, egy idő után jelezte, hogy tankolnia kell, fizessenek neki. Próbáltak egy nyakláncot adni pénz helyett, de a férfi jelezte, hogy neki Zsolti órája kellene - ami, mint kiderült, jóval drágább, mint az útiköltség, így nem akart megválni tőle.

Fotó: Poyák Attila - Origo

"Sosem volt olyan korábban, hogy annak ellenére, hogy elmondtuk, nincs pénzünk, valaki az út közben mégis fizetséget kért a fuvarért. Igaz, ez a pasi nagyon nehezen akart felvenni minket, szinte már félig bent feküdtem a kocsiban, mire végre igent mondott, de nem gondoltam volna, hogy probléma lesz vele.

Megmondtuk, hogy nincs pénzünk, majd kinézte magának az órámat, ami szerintem többet ér, mint a fél autója, ráadásul a legjobb barátomtól kaptam az út előtt" - mondta az Origónak Zsolti.

Párja megvált volna az órától a gyorsaság érdekében, de hogy végül hogy döntöttek, a kedd esti adásból derül csak ki.