Még több meglepetést ígér a Sztárban sztár győztese

Horváth Tamás
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár ötödik szériáját Horváth Tamás nyerte, ezzel megkapta a 2017 legsokoldalúbb előadója címet. Felesége már a felkéréskor felírta a naptárukba a Sztárban Sztár-győzelmet, és minden fellépést lemondott, hogy párja csak a műsorra koncentrálhasson. Az énekes elárulta, hogy mik azok a meglepetések, amikről idővel a rajongók is értesülhetnek.
Vágólapra másolva!

Úgy látja, a TV2 műsora azért olyan sikeres, mert „egy szívvel csinálja mindenki”, a stáb és a versenyzők is lelkesen, mindent beleadva készülnek és szerepelnek hétről hétre. A győztes a Mokkában mesélt az elmúlt hetekről, mint mondta, nagyon hálás, hogy szerepelhetett, és ennyi új embert megismert.

Singh Viki, Horváth Tamás, Csézy Fotó: Polyák Attila - Origo

„A telefonom felrobbant tegnap óta, rengeteg üzenetet kaptam, és még vissza se néztem a produkciókat” - mesélte.

A döntő után gratulált Király Viktornak, őszintén örült volna, ha ő nyeri meg a szériát.

Májusban kérték fel a szereplésre, felesége már akkor felírta a naptárba, hogy „november 12.: megnyertük a Sztárban sztárt”.

Titokban lemondta az összes fellépést, bulit, hogy férje csak a műsorra koncentrálhasson, az énekes úgy érzi, ebben a győzelemben ketten vannak.

Most egy kicsit pihenni fog, de több meglepetéssel is készül a rajongóknak, lesz új klipje, és olyan énekesekkel fog együtt dolgozni, akikre korábban gondolni sem mert.