Sztárok, akik a képernyőn gyűlölik, a valóságban imádják egymást

2009 The CW Network UpFront Radio VERTICAL GettyImageRank2
NEW YORK - MAY 21: Actors Leighton Meester (L) and Jessica Szohr attend the 2009 The CW Network UpFront at Madison Square Garden on May 21, 2009 in New York, New York. Bryan Bedder/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Régi közhely, hogy nem tanácsos keverni a munkát a magánélettel, ezt pedig különösen érdemes betartani akkor, ha az embernek például az a dolga, hogy egy kimondottan gonosz karaktert játsszon el egy sorozatban. Íme, néhány páros a sztárvilágból, akik a képernyőn egymás ősi ellenségei, a valóságban azonban országos cimborák, életre szóló kebelbarátnők – nézze meg fényképes, videós bizonyítékainkat!
Vágólapra másolva!

Ginnifer Goodwin és Lana Parilla

Az Egyszer volt, hol nem volt Hófehérkéje és gonosz mostohája a való életben odáig vannak egymásért, Parilla a Zootropolis – Állati balhé idején például igen büszke volt Goodwinra, aki a főszereplő nyúlnak kölcsönözte a hangját a rajzfilmben. Az Instagramon Parilla azt írta, nagyon boldog a barátja és a Zootropolis sikere miatt, Goodwin igazán megérdemelte:

A válasszal Goodwin sem maradt el, a Twitteren szintén megosztott fotóra így reagált: "Szeretlek!"

Andrew Lincoln és David Morrissey

A The Walking Dead-ben az abszolút főszereplő, Rick és a színen a harmadik évadban feltűnt Kormányzó között végig ellenséges viszony volt, alakítóik azonban nagyra becsülik egymást – mindketten brit színészek, sokszor felemlegetik, hogy túl soká tartott, mire összekerültek egy amerikai produkcióba.

Itt épp a Darylt alakító Norman Reedusról sztorizgattak egy rajongói találkozón, és itt is megvolt köztük az összhang, mindketten teljesen őrültnek tartják a kollégájukat:

Jim Parsons és Wil Wheaton

A Star Trek: Az új nemzedék-ben látott Wheaton önmaga sötétebb változataként jelent meg az Agymenők-ben, ahol Sheldon Cooper iszonyatosan haragudott rá az elején. Az ok egyszerű volt, 15 évesen még bálványozta Wheatont, aki aztán elmulasztott megjelenni egy rajongói találkozón, az ifjú Sheldon hiába várta.

A sztori szerint azóta kibékültek, a valóságban pedig soha nem is volt közöttük rossz a viszony. "Megtiszteltetés együtt dolgozni veled, és hálás vagyok, hogy a barátomnak nevezhetlek" – írta Wheaton Parsonsnak a legutóbbi születésnapja alkalmából:

Bryan Cranston és Giancarlo Esposito

A Breaking Bad-ben Walter White és Gus Fring között finoman szólva sem volt felhőtlen a viszony, kölcsönösen halálos fenyegetésekkel bombázták egymást, mígnem előbbi egy igazi bombát is küldött az utóbbinak.

Amikor azonban Esposito 2013-ban megnyerte az AFME-díjat, Cranston személyes hangú videoüzenetben gratulált kollégájának, kedves barátnak és nagyszerű színésznek nevezte, aki igazán megérdemelte az elismerést – hogy ezt miért a vécén ülve tette, azt már ne firtassuk, hiszen a szándék a fontos, nem igaz?

Lapozzon, van még pár ellenséges barát a sorozatiparban!