Óriási esések, kőkemény küzdelmek helye a Ninja Warrior

ninja warrior
Vágólapra másolva!
Lement az első adás, ahol többen heroikusan küzdöttek, de elbuktak: sokszor volt, hogy csak egyetlen centin, egy rossz mozdulaton múlott minden. Hatalmas, kigyúrt izompacsirták, óriási egók csobbantak a vízbe, csalódott ordítást hallatva, majd egy olyan hétköznapi srácot ünnepelt a csarnok, aki úgy nézett ki, mint egy tornaóráról ellógott, nem is különösebben sportos gimnazista.
Vágólapra másolva!

Az első selejtező pár elbukott próbálkozóval kezdődött, sportolók vallottak kudarcot, és végül egy esélytelennek tűnő, nem is izmos fickó, egy debreceni informatikus teljesítette elsőre a pályát, Dániel 3 perc 54 alatt vitte végig. Ez nem tűnt túl jó időnek (meg-megállt a feladatok között szusszanni egyet), de ez most nem számított annyira, ráadásul az érvényes teljesítés sokkal-sokkal többet ért itt, mint egy gyors, dinamikus, látványos, de elbukott próba.

Forrás: tvw

A kőműves Attila azzal a szöveggel indult, hogy „nem szerepelni jött, hanem nyerni", de elbukott a vége előtt. Máté Áron „Csita" teljesítette másodjára a pályát, bizonyítva, hogy rugalmasság, erő, erős kéz kell a sikerhez.

Voltaképp mit rakott a stylist Majkára? Forrás: tv2

A női versenyzők sorra elbuktak egy „Hullámvasút" nevű feladatnál, sorra pottyantak be a vízbe, a kis medencébe. Egy Krisztina nevű, 50 éves katonanő végre megtörte az átkot, első nőként túljutott az elátkozott részen, ünnepelt a csarnok, de fél percre rá már egy másik medencébe zuhant érthetetlen módon. Szabályos időközönként felbukkant egy különc, valami külsőség alapján könnyen beazonosítható versenyző, így volt egy asszony, aki Hulk becenéven indult, teljesen zöldre pingált bőrrel – de sajnos neki sem sikerült a pálya.

Forrás: tv2

Ismert ember fia vagy lánya is fel-felbukkan a tévés gameshow-kban, itt Kerényi Miklós Dávid volt az, aki a Kossuth-díjas Kero fiaként tűnt fel a képernyőn. 3 perc 45 másodperc alatt bizonyította, hogy a balettos férfiak is képesek arra, amire egy személyi edző, egy akrobatikus kosaras, egy birkózó, egy kigyúrt sportember. Két barátjával, kollegával jött, de ők „mehettek vissza a balettbe ugrálni", ahogy ez elhangzott a Macskafogóban.

Forrás: tv2

Ez a szöveg amúgy Majkától és Tillától jött, ők nem kevés szarkazmussal vezették a műsort, ugyanúgy röhögtek a látványosan zakózó, hatalmasat eső próbálkozókon, mint az Ezek megőrültek idején – csak az a differencia, hogy ott celebek vetélkedtek, majd vígan mentek a számlatömbért, és tisztes gázsit kaptak, itt pedig civilek próbálták bizonyítani a haverok és a család előtt, hogy belevaló srácok, csajok. A műsorvezetők hozzáállása biztos pár rokont felbőszít majd a tévé előtt, de kell a humor is az amúgy nem rövid műsorba.

Forrás: TV2

„Nagyon felbuzdultam! Ki, ha én nem? Hát... én nem" – mondta egy kiesett versenyző fanyar mosollyal, de ez már a második szakaszban volt, ahová 25 ember jutott be. Gazda Zsolt volt az első, aki abszolválta ezt is, utána sorra jöttek a nagy esések és a heroikus küzdelmek után bejutók. Összesen 15 továbbjutó ünnepelhette, hogy ott van a középdöntőben, jövő héten újabb 55 próbálkozó próbálja teljesíteni az első és a második pályát.

Reméljük, legközelebb elszánt, szívós, kemény nőknek is sikerülnek az extrém erőpróbák, és felzárkóznak a nagy esélyesek közé.