Pszichés okok miatt adta fel négy nappal az élő show előtt az X-faktoros

Vágólapra másolva!
Kedden tudták meg a készítők, hogy Nagy Krisztián nem bírja tovább a felkészítést, feladja. Szerdán még nem tudták, lép-e a helyére valaki. A cikk alján szavazzon!
Vágólapra másolva!

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Nagy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Így Radics Gigi csapatában két fiú maradt, Roland és Norbi.

Nem bírta a megterhelést Forrás: RTL

Nagy Krisztián egy erősen emocionális fiú, ez derült ki róla a mentorház etap alatt. Feszült volt, izgult, majd amikor Radics Gigi közölte vele, hogy viszi magával az élő show-ba, térdre rogyott, sírt-zokogott, látszott, hogy nem tudja visszafojtani érzéseit.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ilyesfajta érzékenység egy előadóművésznél nem hátrány persze, de Krisztián a stáb közlése szerint nem bírta a sorozatos énekpróbákat, és mindent, ami az X-Faktorral együtt jár (sajtó, smink, stylist, közös koreográfia miatt táncórák és a többi), így inkább kiszállt.

Ha menni kell, akkor menni kell

Schiwert-Takács László az Origónak elmondta, hogy nagyon sajnálja, ő személy szerint kedvelte a versenyzőt, de megérti: hiába van szerződés, ha nem tudja vállalni, el kell engedni. Emlékezetett, hogy korábban egyszer már volt visszalépő, Bozsek Márk adta fel – igaz, ő legalább ment pár fordulót.

Képgalériáért klikk a fotóra! Fotó: Csudai Sándor - Origo

Herman Péter, az RTL Magyarország kreatív igazgatója az Origo kérdésére még nem tudta megmondani, hogy tudják-e pótolni három-négy nap alatt valakivel (nyilván egy mentorházas kiesővel) a távozót, annyira új volt még a helyzet. Az mindenesetre elég valószínű, hogy két kieső lesz rögtön az első adásban: azaz, ha nem jön új ember, akkor vasárnapról már csak kilencen folytatják az X-Faktort.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora?