Nem fogja kitalálni, mely sorozat jött fel, és veri magasan a többit

narcos
Vágólapra másolva!
A Narcos mostanában a legnépszerűbb széria az USA-ban, legalábbis digitális formában: öszesítették a Hulu, az Amazon, a Netflix és a többi streames szolgáltató adatait. De melyik kilenc követi?
Vágólapra másolva!

A Parrot Analytics mérése szerint az Egyesült Államokban a streames szolgáltatások legnépszerűbb darabja az utóbbi időkben a Narcos volt. A Netflix sorozatáról van szó: a szolgáltató nem furakodik, ha egyedi tartalom előállításáról van szó, ugyanis 2017-ben 6 milliárd (!) dollárt költenek filmre, sorozatra, jövőre pedig hetet terveznek.

A Narcost mi is dicsértük hosszan, a minőség nem esett semmit a harmadik évadra. Az első kettőben Pablo Escobart hajkurászták főképp Medellínben, a legutóbbi évadban a Cali kartell volt a fő ellenfél. A történet legfőbb pontjaiban a valós, megtörtént eseményeket adja vissza, itt-ott a drámai hatás véget fikciós elemek, dialógusok vannak benne.

Elképesztően izgalmas, feszült széria,

abszolút hiteles színészi alakításokkal, igazi dél-amerikai hangulatba mártva, lokális zenékkel. Alább pár kedvcsináló kép a harmadik évadból (amely önmagában is élvezhető, az első kettő ismerete nélkül), a második oldalon pedig a top 10-et találja.

Forrás: Netflix
Forrás: Netflix
Forrás: Netflix
Forrás: Netflix

A top 10-ért és még pár képért lapozzon egyet!