Majdnem ottmaradt a karambolban Istenes László

Istenes László
Vágólapra másolva!
Egy különleges kereszteződésben történt a baleset, hetvennel ment neki egy kocsi a műsorvezető autójának. A kocsija többször megpördült, majd egy fának csapódott.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, súlyos karambolt élt túl Istenes László Budapesten, szeptember 20-án.

„Ha picit előrébb csapódik be az autó, nem tudnék itt lenni” – kezdte a Mokkában másnap. Mint mondta, stoptáblája volt, megállt: egy speciális kereszteződésről van szó, ahol a főútról lekanyarodó csuklós busznak el kell engednie két autót, hogy be tudjon fordulni. Istenes szerint a buszsofőr villantott felé, hogy mehet, ő pedig elindult.

Forrás: Facebook/Istenes László

„Egy furgon viszont megelőzte a busz mögötti kocsisort, nagyjából hetvennel belém vágódott. Egy másodperccel a becsapódás előtt kinéztem oldalra, de már nem tudtam mit csinálni. A kocsi egyet vagy kettőt pördült, majd

Szerencsére volt légzsák, de borzasztóan büdös lett az autóban, azt hittem, kigyulladt” – emlékezett. Az ajtaja nem nyílt ki a kerítés miatt, de valahogy ki tudott szállni a roncsból. „A másik sofőr bocsánatot kért, de tudta, hogy nagyot hibázott” – tette hozzá.

22 éve vezet, mint mondta, ő nem okozott balesetet senkinek. 12 éve már volt egy súlyos motorbalesete, akkor sem lett különösebb baja, most is csak kis fejfájása van, a nyaka fáj, erősen megrándult.