Kulcsár Edina: Mélyponton voltam, elég rossz időszak volt az életemben

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina nehéz időszakon volt túl, amikor úgy döntött, hogy csináltat egy tetoválást. Most elárulta, hogy számára mit szimbolizál a csuklójára varrt kis kör.
Vágólapra másolva!

A modell nagyon szereti a tetoválásokat, de munkájából adódóan nem engedheti meg magának, hogy nagy mintákat csináltasson. Mint írja, két tetkója van, és most el is árulta az egyik jelentését.

"Elég mélyponton voltam akkoriban. Sem a munkában, sem pedig a magánéletemben nem alakultak jól a dolgok. Ezeken felül pedig a nagybátyám is haldoklott. Elég rossz időszak volt ez az életemben. Több hónap után, amikor azt éreztem, hogy végre összeszedtem magam, szerettem volna egy aprócska tetoválást, de egy olyat, aminek jelentése is van. A sablonos kis cukiságok jutottak eszembe, szív, csillag, nyíl, stb. Aztán elkezdtem szimbólumokat nézni és jelentéseit" - írta oldalán.

Forrás: Kulcsár Edina

"Egyszercsak megpillantottam ezt a látszólag jelentéktelennek tűnő kört, ám a jelentése annál közelebb állt hozzám. A mai napig ha valaki megkérdezi, mit szimbolizál, elmondom azt a négy dolgot, ami megragadt bennem: egységet, egészséget, tökéletességet és a kiteljesedett tudatot szimbolizálja" - írja a körről, ami két éve van a csuklóján.

Mint a posztból kiderül, a tetoválás minden nap segíti, és mikor ránéz, mindig eszébe jut, hogy milyen mélyen volt akkoriban, erőt ad neki ahhoz, hogy soha ne zuhanjon vissza.