Nyerjen belépőjegyet a szinkronos gálára - egy kvízzel!

Lux Ádám és Ruttkay Laura, interjú, Masterfilm szinkronstúdió,
Vágólapra másolva!
Vasárnap, Budapesten, a Hatszin Teátrumban tartják a fogadással egybekötött Szinkronikum Díjátadó Gálát. Nyerjen jegyet az eseményre!
Vágólapra másolva!

Ünnepélyes díjátadó gála keretében ismerik el a szervezők a magyar szinkronszakmában dolgozók munkáját. A SzíDoSz-Szinkron Alapszervezet és a Szinkronikum Egyesület összefogásával rendezik a szakmai díjátadót: az örökösök hozzájárulásával megalapították a Selmeczi Roland Tálentum-díjat is.

Ruttkay Laura és Lux Ádám munkában, egy korábbi képen Fotó: Nagy Attila [origo]

Délután négy és hat között szakmai kerekasztal lesz a televízió csatornák szinkronért felelős képviselői, a SzíDoSz-Szinkron Alapszervezet elnöke, valamint az EJI- Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület képviselőjének részvételével, közönség előtt, majd fél héttől nyolcig állófogadás.

Este nyolc és tíz között lesz a Szinkronikum Díjátadó Gála. A meghívott vendégek - a szinkron szakmában dolgozó művészek, szakemberek, a televízió csatornák és a mozi forgalmazók illetékesei, illetve a sajtó képviselői - a nézőtérről kísérhetik figyelemmel a díjazottak köszöntését. A közösségi oldalon és az Origón élőben közvetítik a gálát.

Kaszás Gergő és Gubás Gabi a Hannibál szinkronja közben Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A korlátozott férőhelyek miatt a megjelenés regisztrációhoz kötött. Jelentkezni és érdeklődni a [email protected] címen lehet.

Alább pedig egy szinkronos kvíz: lássuk, mennyire van képben és hangban!