12 év után írták ki a sorozatból a Jóban Rosszban alapszereplőjét

jóban rosszban, suhajda dániel
Vágólapra másolva!
Suhajda Dániel 2005 óta szerepel a Jóban Rosszban sorozatban, 12 év után írták ki karakterét a történetből. Júniusban forgatott utoljára a Super TV2 stábjával, a csapat és - bár furán hangzik - a hajnali fél ötös kelések nagyon fognak neki hiányozni. Fehér Roland megformálója többek közt arról is mesélt egy történetet, hogy mennyire ismerik fel az emberek az utcán.
Vágólapra másolva!

Írói és produceri döntés volt, hogy Fehér Roland eltűnik a sorozatból, a karakter hétfő este lesz utoljára képernyőn.

„Ebbe az irányba ment a történet, ezt nekünk, ebben dolgozó színészeknek egyszerűen tudomásul kell vennünk. 2005-ben kerültem be, és sablonosan hangzik, de tényleg nagyon fog hiányozni a társaság. Nagyon jó és összeszokott csapat volt, esetenként voltak olyan időszakok, mikor sokkal többet találkoztunk egymással, mint a családunkkal. Bár biztosan furán hangzik, de hiányozni fog az is, hogy nem kelek fel reggel fél ötkor” - mondta az Origónak.

Forrás: TV2

Nem félti magát, úgy érzi, vannak és lesznek lehetőségei. „Nem vagyok elveszve, nem a talajt rántották ki alólam.

Akikkel jóban voltam, azok megmaradnak, hisz nemcsak a sorozat miatt találkoztunk, hanem egyébként is, az élet más területein is számíthatunk egymásra. Június végén forgattam utoljára velük, és mikor beléptem a stúdióba, erősen szembesültem azzal az érzéssel, hogy senki nem pótolhatatlan. Ha közel 13 évig csinál valamit az ember, képes elhinni, hogy nélküle ez nem tudna menni, aztán rá kell jönnie, hogy dehogynem. A sorozat robog tovább, de nekem eddig tartott a vonatozás.”

Forrás: TV2

A nézők és a szakma szemében, úgy érzi, eggyé vált a karakterrel, ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

„A szakma nagyon skatulyáz, azt hiszik, hogy könnyen szerzett kenyér, de ha kipróbálnák csak két hétig, akkor máshogy látnák.

Emiatt nem látom, hogy a médiában milyen a megítélésem, azt viszont igen, hogy ha kint vagyok az utcán, vagy elmegyek vásárolni, akkor odajönnek hozzám, és nagyon kedvesek, aranyosak velem az emberek. Érdeklődnek, hogy mi lesz a Jóban Rosszban-ban, amire én mindig viccesen azt szoktam mondani, hogy ha elmondom, akkor meg kell, hogy öljem.”

Forrás: TV2

„Mivel ott vagyunk a nézők életében, nappalijában, úgy érzik, hogy ismerősök vagyunk. Egyszer odajött hozzám egy fickó, és mondta, hogy ismer engem, az érdi fénymásoló üzletben dolgozom. Mondtam, hogy dolgoztam már sok helyen, de ott nem, higgye el, hogy nem én voltam, engem a tévében láthatott. Mondhattam akármit, nem lehetett róla lebeszélni, hogy tegnap nálam fénymásolt” - mesélte.

Mint mondja, ez a része szintén hiányozni fog neki, mert a színházba járó emberek kevésbé szólítják meg a színészeket az utcán, mint a tévénézők. „A jövőben biztosan fogok színházban játszani, de hogy hol és mikor láthatnak majd, az a későbbiekben kiderül” - tette hozzá.