Feljelentették Oszter Sándort

Oszter Sándor
Vágólapra másolva!
Oszter Sándor elvezetett egy patakot a diósjenői villájához, ami annyira nem tetszik a helyieknek, hogy feljelentették természetkárosításért.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Oszter Sándornak sikerült magára haragítania a diósjenőieket, miután az ottani villájához tórendszert épített ki, de úgy, hogy elterelt egy kis patakot is, amely a helyi halastó egyetlen vízutánpótlási lehetősége volt.

A közel 30 hektáros halastó el is kezdett apadni, a helyiek nyomására pedig Tóth János polgármester és testülete a legutóbbi ülésen azonnali hatállyal felfüggesztette Oszter építéskezését. A színész csak akkor folytathatná a projektet, ha bemutat minden engedélyt, az erről szóló határozatot azonban eddig hiába próbálták kézbesíteni neki.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Beliczay László

A Diósjenői Sporthorgász Egyesület elnöke, Bottlik István szerint senki nem látott szakhatósági elemzést, az engedélyeket anélkül adták ki Oszternak – amit a polgármester el is ismert a Borsnak:

talán figyelmetlenek voltunk, azonban olyan meggyőző ajánlásokkal érkezett engedélyeztetésre hozzánk a tervezet, hogy nem volt okunk kételkedni a szakszerűségében” – mondta.

Bottlikék feljelentést tettek, természetkárosítással vádolják Osztert.