Cicciolinát magyar valóságshow csábítja

Press conference of the Athens erotic festival erotic erotic festival erotic art cicciolina Athens thens erotic festival greece SEX SQUARE FORMAT
Press conference of Erotic Festival for second year in a row in Athens with special guest Cicciolina . After the success of “Erotic Art Festival 2015” last December, “Sex World Convention Tour” will be to Athens on 15 16 17 18 April 2016
Vágólapra másolva!
Hazai gyártású, de külföldre utaztató reality keresi, tippre a Celeb vagyok, ments ki innen lesz az.
Vágólapra másolva!

Staller Ilona, azaz Cicciolina a napokban a Rádió 1 reggeli műsorában beszélgetett Sebestyén Balázsékkal, amikor elkottyintotta, hogy hamarosan Budapestre utazik, hogy egyeztessen egy valóságshow-ról, amit magyar csatorna számára készítenek, de külföldön. Balázs jelezte, hogy sejti, melyikről lehet szó, így azt tippeljük, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen újabb évadjához keresték (ezt Sebestyén vezette eddig), ezt várhatóan Dél-Afrikában veszik majd fel, mint az előző szezont is.

Mint korábban írtuk, a jelek szerint 2017-ben is lesz Celeb vagyok, ments ki innen az RTL Klubon. Pumped Gabo, a legutóbbi Való Világ ezüstérmese, Vivien, Peller Anna, Lukács Miklós, illetve az Éjjel-nappal Budapestben látott Alexa is utazhat a lapok értesülései szerint. Állítólag Gáspár Evelint is megkereste a stáb, de Győzike lánya nemet mondott elsőre. A csatorna későbbre ígért tájékoztatást.

A celebeket eléggé megviselő realityből eddig négy szezon készült, az elsőt Falusi Mariann, a másodikat Keleti Andrea, a harmadikat Erdei Zsolt nyerte. 2014-ben volt az utolsó, akkor Molnár Andrea örülhetett a végén.