Melyik magyar híresség néz ki a legjobban bikiniben? 4. csoport

Vágólapra másolva!
Mikor vetkőzzenek le fürdőruhára a hazai tévések, színésznők, fiatal DJ-k, celebek, ha nem a rekkenő hőségben, amikor képtelenség megmaradni a napon, árnyékba vagy vízpartra, napernyő alá kell vonulni, hideg üdítők, behűtött sörök megnyugtató társaságába? Pakolják is ki közösségi oldalaikra szorgosan újabb fotóikat, mi pedig kénytelenek vagyunk többfordulós versenyt hirdetni köztük: a továbbjutókról, a győztes személyéről kizárólag olvasói szavazatok döntenek. Eddig közel 62 ezer voks jött. Ez a negyedik elődöntő, mindegyikből csak egy versenyző jut tovább a fináléba. Induljon a versengés, a cikk alján pedig mindenképp szavazzon!
Vágólapra másolva!

Az első csoportban Kustánczi Lia modell, Sári Évi énekesnő, Tápai Szabina sportoló, tévés celeb, Baukó Éva valóságshow-szereplő képeire lehetett szavazni, a fotókat és az eredményt itt találja.

A második csoportban az Éjjel-nappal Budapest Szandrája, Horváth Éva modell, Nyári Dia színésznő és Voksán Virág DJ versengett, a képeiket és az eredményt itt nézheti meg.

A harmadik csoportban Larion Zoé, Hódi Pamela, Dukai Regina és Molnár Andrea mérkőztek, a fotókat és az eredményt itt találja.

Az első három körre 61 727 voks érkezett, alább a negyedik csoport, a cikk alján szavazzon!

Tolvai Reni

1991-ben született Nagyváradon, pár kinti verseny után 2010-ben jelentkezett a Megasztár 5. szériájába, és végül megnyerte, ezzel lett itthon országosan híres. Párja jó pár éve Kállay-Saunders András, szintén énekes, hazai eurovíziós induló. Reni zenéjét annyira nem hallgatjuk, de Instagram-oldala gyakran frissül, és elég lengén fotóztatja magát.

Ada

Pintér Adrienn mostanában sajnos kevesebbet van képernyőn, de kétségkívül igen jól mutat, kellemes a megjelenése. Majdnem egy tízessel idősebb, mint előző vetélytársnője (1982-es), ráadásul kétszeres anya. A VIVA tévén ismerhették meg a nézők, 2006-ban szülte meg az ikreit. Több zenés műsort vezetett, majd az RTL Klubon a Reflektorban volt látható. Rádióműsora is van, de nem ezért érdemes rá szavazni!

Tücsi

31 éves fotómodell, 2004-ben ő volt Miss AfroHungary. Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi a SportKlub tévécsatona műsorvezetőjeként ugyancsak népszerű volt. Apja ghánai (baleseti sebész). Tücsi gyermekkora óta sportol, kedvence a futás.

Aleska

Sáfrány Emese számos fürdőruhás és feszülős sportdresszes képet tesz ki magáról, de bikinis képeiből elég kevés van, ennek ellenére itt a helye a volt pornós, később légtornász lánynak, akit több tévés valóságshow-ban is láthatott a nagyközönség. Pár éve még topless időjárás-jelentő is volt, de mostanában visszafogottabb, de azért az Ezek megőrültek című gameshow-ban megmutatta magát.

Ez a negyedik csoport volt, mindegyikből csak egy versenyző jut be a fináléba. Szavazzon:

Szavazzon!

Ki jusson be a magyar hírességek bikinis döntőjébe? Két nevet is megadhat!