Ismert arccal erősít az NCIS

Horizontal
Actress Maria Bello attends Equality Now's third annual "Make Equality Reality" fundraising gala December 5, 2016 at the Montage Hotel in Beverly Hill, California. / AFP PHOTO / Robyn Beck
Vágólapra másolva!
Az NCIS tizenötödik évadjára új szereplő érkezik, a több sorozatban látott Maria Bello ugrik be az itthon is kedvelt szériába.
Vágólapra másolva!

Maria Bello is csatlakozott a világ legnézettebb drámai sorozatához, vagyis az NCIS-hez, az iparági pletykák szerint egyből hároméves szerződést írt alá.

A színésznő a szeptemberben induló tizenötödik évadban fog először megjelenni, egy pszichológiában jártas ügynököt játszik, aki Afganisztánt is többször megjárta.

Maria Bello tavaly decemberben Forrás: AFP/Robyn Beck

Az alkotók, George Schenck és Frank Cardea úgy nyilatkoztak, hogy régóta kedvelik Bello munkásságát, örülnek, hogy a sorozatukban tudhatják, direkt olyan szerepet írtak neki, hogy a főszereplő Gibbs ügynökkel (Mark Harmon) minél ellentmondásosabb kapcsolatot tudjanak bemutatni.

Bellót kétszer jelölték Golden Globe-ra, sorozatok közül legutóbb a Goliath-ban láthattuk. Benne volt az Érintés-ben, a New York-i nyomozók-ban is, a Vészhelyzet-ben Anna Del Amicót játszotta, a Mr. és Mrs. Smith sorozatváltozatában pedig a női címszerepet.