Ismerős szépséggel indul a Grace klinika testvérsorozata

2016 Latinos de Hoy Awards CEREMONY Hollywood Awards Dolby Theatre Latinos de Hoy
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 09 : Jaina Lee Ortiz attends the 2016 Latinos de Hoy Awards at Dolby Theatre on October 9, 2016 in Hollywood, California. Mintaha Neslihan Eroglu / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Alakul a Grace klinika tűzoltókról szóló spin-offja, a Rosewood-ból ismert Jaina Lee Ortiz kapta meg a női főszerepet.
Vágólapra másolva!

Jaina Lee Ortiz lesz a főszereplője a Grace klinika készülő spin-offjának, amely – az anyasorozathoz hasonlóan – szintén Seattle-ben játszódik, csak épp nem orvosok, hanem tűzoltók állnak a történet középpontjában.

A színésznőt leginkább a Rosewood-ból ismerhetik a nézők, ott 44 epizódban játszotta Annalise Villa nyomozót. Előtte a The Shop-ban láthattuk hosszabban, de idén már megjelent a Shooter második szezonjában is.

Jaina Lee Ortiz egy tavalyi díjátadón Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mintaha Neslihan Eroglu

A Grace klinika spin-offjába egyelőre őt vették be egyedül színészként, showrunnerként ugyanúgy Stacy McKee fogja felügyelni, mint az anyasorozatot, executive producerként az eredeti ötletgazda, Shonda Rhimes is benne lesz.

A Grace kliniká-nak nem ez egyébként az első testvérsorozata, hiszen 2007 és 2013 ment a Doktor Addison, az viszont szintúgy kórházas széria volt, ellentétben a mostani produkcióval.