Már ma este elvihetnek tízmilliót Kasza Tibitől

Kasza Tibi
Vágólapra másolva!
Milliókat nyerhetnek a sztárpárok Kasza Tibi ma este induló, Pénzt vagy éveket! című műsorában, ahol semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető úgy gondolja, a Pénzt vagy éveket! olyan vetélkedő, amit az egész család jól tud játszani a tévé előtt, hisz nem kell hozzá semmilyen tudás, csak azt kell megtippelni, hogy hány éves az ember, aki szemben áll.

Forrás: Pénzt vagy éveket

"Az első egy-két forgatási napon fel voltak írva a korok a papíromra, úgyhogy tudtam, hogy hány évesek az emberek. Aztán szóltam, hogy inkább vegyék le, egyrészt nem akartam, hogy kísértésbe essek, és súgjak azoknak a versenyzőknek, akik a barátaim, másrészt meg én is akartam játszani. A tapasztalat az, hogy azáltal, hogy fotós vagyok, sokkal jobban figyelek az apróbb részletekre, és általában pontosabban tippeltem" - mesélte a Mokkában.

A műsorban segítséget is kérhetnek a párosok, ha akarják, kapnak információt a feladványként kapott ember születési évéről: például azt, hogy melyik nagy sláger jött ki akkor, vagy melyik híresség született még abban az évben.

A Pénzt vagy éveket! című műsorban tízmillió forintos fődíjért játszanak az ismert párosok, próbálkozik majd többek közt Németh Kristóf, Csonka András, a Bagi-Nacsa páros, Csobot Adél, Istenes László és Pápai Joci is. A játékosoknak semmi más dolguk nincs, mint jól megtippelni az eléjük állított civil játékosok életkorát, de a feladat állítólag csak első hallásra tűnik egyszerűnek.