Fábián Juli: Nincs más lehetőség, mint a teljes gyógyulás

Fábián Juli
Vágólapra másolva!
Fábián Juli nemrég még A Nagy Duett versenyzőjeként volt a TV2 képernyőjén, és rengeteg koncertet adott, aztán váratlanul bejelentette közösségi oldalán, hogy daganatos betegséggel küzd, le kell mondani a fellépéseit. Az énekesnő rengeteg támogatást, kedves üzenetet kapott, ezt egy bejegyzéssel köszönte meg.
Vágólapra másolva!

"Hálásan köszönöm azt a hihetetlen mennyiségű üzenetet, jókívánságot, tanácsot, áldást és szeretetet, amivel az utóbbi pár napban a bejelentésem kapcsán elhalmoztatok! Végtelenül meghatódtam, és szívmelengető érzés megtapasztalni, milyen sokan szerettek és külditek nekem a pozitív energiákat. Rengeteg erőt merítek ebből és belőletek" - írta.

Forrás: Fábián Juli / Facebook

A 37 éves jazzénekesnő arról is ír, hogy milyen sokan vannak körülötte, akikre számíthat ebben a nehéz helyzetben.

"Hálistennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és Veletek még inkább érzem, hogy sokan gondolnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még, és minden erőmmel, érzésemmel, gondolatommal azon leszek, hogy újra egészséges legyek."